Şehit Mehmet Güder Anaokulu

Telefon : 0 212 696 96 65
WEB https://smganaokulu.meb.k12.tr
Adres : ATAKENT MAH. 228. SK. ŞEHİT MEHMET GÜDER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BİNASI NO4 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
VİZYON : Yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, Kültürel mirasımızın farkına varıp değerlendirilmesinde öncülük eden, sosyal ve kültürel faaliyetler ile adından söz ettiren, modern teknolojiyi kullanarak takip eden, ülkemizin geleceğinde kendinden söz ettiren bir eğitim ve öğretim kurumu olmak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlerini önceleyen, üst düzey mesleki yeterliliğe sahip, Dini kaynakları okuyup yorumlayabilen birikimli, gelişime açık lider ve Türkiye Cumhuriyetinin geleceğini şekillendirebilecek akademik donanıma sahip öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Yarım gün + Kulüp
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Anaokulumuzun servisi bulunmamaktadır.
Ulaşım : Okulumuz Halkalı Atakent Mahallesi Soyak Olimpiyakent Sitesi içerisinde bulunmaktadır. İETT MR40, 89 ve 98T otobüsleri ile Kardelen durağında inip 2-3 dakika yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : SOYAK OLİMPİAKENT SİTESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İstanbul il merkezine 17 km ve Küçükçekmece İlçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 9 derslik için kontenjan bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler : Yüzme, Cimnastik, Halk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler : Akıl ve Zeka Oyunları, Görsel Sanatlar, Fen ve Deney
Proje Çalışmaları : Değerler Eğitimi, Harezmi Projesi, Eğitimde İyi Örnekler Projesi